Verkoopbegeleiding


De verkoop van uw fysiotherapiepraktijk, met alles wat daarbij komt kijken, kan u heel wat slapeloze nachten bezorgen. Want hoe pakt u dat aan op fiscaal, financieel, juridisch en organisatorisch gebied? Waar moet u allemaal aan denken, met welke zaken en actuele ontwikkelingen moet u rekening houden? En vooral: hoe komt u in contact met de juiste personen?

GezondAdvies beschikt over brede expertise, de juiste contacten in de paramedische zorg en ruime ervaring als het gaat om het matchen van aanbod en vraag van fysiotherapiepraktijken. Waar nodig kunnen we ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners voor u inschakelen. Deze professionele aanpak leidt tot het beste resultaat voor u.Wij zijn u graag van dienst. Wij bieden verschillende mogelijkheden bij de verkoop van uw fysiotherapiepraktijk:

Van het plaatsen van een advertentie tot een volledige, actieve begeleiding en ondersteuning. Wij vertellen u graag meer over onze gestructureerde aanpak bij de gewenste (toekomstige) overdracht van uw fysiotherapiepraktijk. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met onze consultants praktijkbemiddeling. GezondAdvies kan op korte termijn een waarde taxatie van uw fysiotherapiepraktijk verzorgen. U krijgt dan een goed beeld van uw mogelijkheden bij verkoop. Afhankelijk van de gevraagde dienstverlening bij de aankoop of verkoop van uw fysiotherapiepraktijk bieden we een duidelijke en doorzichtige structuur en tariefstelling. Met een uitgebreid netwerk en veel expertise kunnen we ons als fysiotherapiepraktijk bemiddelaar 'allround' noemen. Waar nodig laten we ons ondersteunen door ons uitgebreide partner netwerk. We zijn daarbij erg actief en zijn in staat om, samen met uw onmisbare steun, veel bemiddelingen te doen slagen.